ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ αλεύρι.
- 1 αυγό
- αλάτι
- νερό χλιαρό περίπου 1 φλιτζάνι,μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά(να πλάθεται και να μην κολλάει)
- λάδι για τηγάνισμα
ΓΈΜΙΣΗ-κασέρι , σαλάμι ή τυρί τριμμενα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα ανακατευουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.
Κόβουμε την ζύμη σε μπαλάκια,τα ανοίγουμε σε φύλλο σε μέγεθος παλάμης ( τις θέλουμε ψιλές) και βάζουμε μέσα την γέμιση κλείνοντας τα καλά.
Τηγανίζουμε σε ελάχιστο λάδι σε μέτρια φωτιά και απο τις δυο πλευρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου