![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi03qfymeCxeLXF8dFGEtUCXa_hd0VAQTXnn7O1uOJusjdxOMpP8uOZ6DL2dm6bFYWeq_ZivL6k8vI00c10vSESXuj-lIs7SSurdgDyhqzpU67DN3Ze8rqiFeloUnZetBLGdyARMUBGKjf7/s640/284465_515894485103791_468930860_n.jpg)
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ αλεύρι.
- 1 αυγό
- αλάτι
- νερό χλιαρό περίπου 1 φλιτζάνι,μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά(να πλάθεται και να μην κολλάει)
- λάδι για τηγάνισμα
ΓΈΜΙΣΗ-κασέρι , σαλάμι ή τυρί τριμμενα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα ανακατευουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.
Κόβουμε την ζύμη σε μπαλάκια,τα ανοίγουμε σε φύλλο σε μέγεθος παλάμης ( τις θέλουμε ψιλές) και βάζουμε μέσα την γέμιση κλείνοντας τα καλά.
Τηγανίζουμε σε ελάχιστο λάδι σε μέτρια φωτιά και απο τις δυο πλευρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου