Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ,ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ



ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ αλεύρι.
  • 1 αυγό
  • αλάτι 
  • νερό χλιαρό περίπου 1 φλιτζάνι,μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά(να πλάθεται και να μην κολλάει)
  • λάδι για τηγάνισμα 
ΓΈΜΙΣΗ-κασέρι , σαλάμι ή τυρί τριμμενα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα ανακατευουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.
Κόβουμε την ζύμη σε μπαλάκια,τα ανοίγουμε σε φύλλο σε μέγεθος παλάμης ( τις θέλουμε ψιλές) και βάζουμε μέσα την γέμιση κλείνοντας τα καλά.  
Τηγανίζουμε σε ελάχιστο λάδι σε μέτρια φωτιά και απο τις δυο πλευρες.