ΥΛΙΚΑ
- 4-5 φιλέτα βακαλάο
- 1/2 ποτήρια ελαιόλαδο
- 3 κ.σ.μουσταρδα
- χυμό απο ένα μεγάλο λεμόνι
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- μαϊντανός μια χούφτα
- πιπέρι
- νερό 1 1/2 ποτήρι περίπου
- Σε ενα κατσαρολακι βάζουμε το βακαλάο με το ελαιόλαδο, πιπερι και το νερό τόσο που να τα μισοσκεπάζει .
- Αφηνουμε να βρασει για 10 λεπτά περίπου.
- Μόλις ετοιμαστεί το ψάρι, το αφαιρούμε από τη κατσαρόλα.
- Στο ζουμί που έχει μείνει στη κατσαρόλα προσθέτουμε την μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά.
- Βάζουμε το κορν φλάουρ σε ένα πιατάκι και το διαλύουμε με λίγο ζεστό ζουμάκι από το ζουμί που ετοιμάσαμε.
- Προσθέτουμε το κορν φλάουρ στη σάλτσα, επαναφέρουμε τον μπακαλιάρο στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και αφήνουμε για λίγο πάνω στο ζεστό μάτι μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με το ρύζι ή και σκέτο με πράσινη σαλάτα.
- ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου