Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ



ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ



ΥΛΙΚΑ

  • 1 κλ. γαύρο
  • 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες 
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2 πράσινες πιπεριες κομμένες σε φέτες
  • 1 ποτήρι φρέσκια σάλτσα ντομάτας
  • αλάτι,πιπέρι,ρίγανη 
  • λάδι
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμενο σε ροδελες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα ψάρια,τα πλένουμε,τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε σε ενα μπολ.
Μέσα ριχνουμε όλα τα υλικά ,τα ανακατευουμε και τα στρώνουμε στο ταψί να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν 30 λεπτά περίπου στυς 200 C