Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

LIGHT ΛΕΜΟΝΟΓΛΥΚΟ



ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ
Γιώτα Σιωνίδου

  • 1 ζαχαρούχο
  • 500γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 πακ. Digestive
  • 2 λεμόνια (χυμό)
  • Ξύσμα από το ενα λεμόνι
Εκτέλεση:
Με αυγοδάρτη χτυπατε ολα τα υλικά μαζι, θρυμματίζετε τα μπισκότα και βαζετε εναλλαξ, αρχιζοντας με βαση το μπισκότο.
Στο ψυγειο να παγώσει μισή ωρίτσα..... Και έτοιμο!