Αθανάσιος Γεώργιος Τσομπανίδης
Μίνι πατάτες με την φλούδα τους.
Πλένουμε τις πατάτες πολύ, πολύ καλά και τις βάζουμε να βράσουν για 10 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός. Τις βάζουμε έπειτα σε ταψί και χτυπάμε σε μπλέντερ ελαιόλαδο, 2 κουτ.σούπας μουστάρδα, λίγο μέλι, το χυμό από 1 λεμόνι και λίγο νερό και το ρίχνουμε πάνω στις πατατούλες. Βάζουμε από πάνω και λίγη ρίγανη και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 3/4 της ώρας περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου