Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Μίνι πατάτες με την φλούδα τους.


Αθανάσιος Γεώργιος Τσομπανίδης

Μίνι πατάτες με την φλούδα τους.

Πλένουμε τις πατάτες πολύ, πολύ καλά και τις βάζουμε να βράσουν για 10 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός. Τις βάζουμε έπειτα σε ταψί και χτυπάμε σε μπλέντερ ελαιόλαδο, 2 κουτ.σούπας μουστάρδα, λίγο μέλι, το χυμό από 1 λεμόνι και λίγο νερό και το ρίχνουμε πάνω στις πατατούλες. Βάζουμε από πάνω και λίγη ρίγανη και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 3/4 της ώρας περίπου.