Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Χτυπητή (τυροσαλάτα)

    
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ
Αικατερίνα Δαβελοπούλου



ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. φέτα 
  • 3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μούλτι χτυπάμε πρώτα την πιπεριά και κατόπιν προσθέτουμε την φέτα (τριμμένη είναι πιο εύκολο) και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο, σταδιακά, μέχρι να πάρει την υφή που μας αρέσει.
Έχετε υπόψη σας ότι στο ψυγείο σφίγγει περισσότερο!