ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- ΥΛΙΚΑ
 - 1 λίτρο νερό
 - 250 γρ.σιμιγδαλι χοντρό
 - 350γρ. ζάχαρη
 - ξύσμα από ένα λεμόνι
 - 3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή βιταμ
 - 1 βανίλια
 - 3 κουταλιές της σούπας κακάο(ΙΟΝ)
 - 100 γρ.κουβερτουρα
 - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 - Βάζεις σε μια κατσαρόλα το νερό,την ζάχαρη,το ξύσμα λεμονιού ,την βανίλια ,το βούτυρο
 - Μόλις πάρει μια βράσει ρίχνεις το σιμιγδάλι
 - Αφού η κρέμα αρχίσει να δένει ρίχνεις το μισό σε μια φόρμα (η φόρμα είναι εκείνη που χρησιμοποιουμε για ζελέ)
 - Στο άλλο μισό ρίχνουμε το κακάο και την κουβερτούρα
 - Ανακατεύουμε όλα πολύ καλά
 - Ρίχνουμε την κρέμα κακάο πάνω από την κρέμα λεμονιού
 - Περιμένουμε να κρυώσει και το βάzουμε στο ψυγείο
 - Ξεφορμάρουμε το χαλβά μας και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!
 - ΣΥΜΒΟΥΛΗ-αν θελετε να τον κανετε στην φορμα του κεικ θα χρειαστειτε δυπλη δωση
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου