Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΆΜΜΟ







ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΆΜΜΟ


Υλικά:

  • 500 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
  • 220 γρ. ελαιόλαδο
  • 1,1 λ. νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 50 γρ. μέλι
  • 1 χούφτα καρύδια ή αμύγδαλα
  • 3 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
  • 200-300 γρ. ψιλοκομμένα ξερά φρούτα (χουρμάδες, σταφίδες, δαμάσκηνα, ή ότι άλλο σας αρέσει)
  • φλούδα από ένα λεμόνι
  • 1-2 ξύλα κανέλας
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζετε το νερό, τη ζάχαρη, τη φλούδα του λεμονιού και την κανέλα. Ανακατεύετε για να διαλυθεί η ζάχαρη, το αφήνετε να βράσει και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία.
Σε άλλη -μεγαλύτερη- κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, ρίχνετε το ελαιόλαδο και το σιμιγδάλι και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα. Αφαιρείτε τα ξύλα κανέλας και τη φλούδα λεμονιού από το σιρόπι και το αδειάζετε στην κατσαρόλα με το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε καλά, προσθέτετε ξηρούς καρπούς και φρούτα, και συνεχίζετε μέχρι το σιμιγδάλι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, την σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και τοποθετείτε το καπάκι της, για να απορροφηθεί η υγρασία.
Φτιάχνουμε την κρέμα αραβοσίτου (σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για 1 λίτρο γάλα) Γεμίζουμε το μπολάκι μέχρι την μέση με το χαλβά , συμπληρωνουμε με τη κρέμα και πάλι με το χαλβά. Αφήνουμε να κρυώσει και αναποδογυριζουμε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...