Κυριακή Συμεωνίδου
- 1 κιλιο περιπου πρασινες ντοματες αγγουρες
- 1 κιλο πιπεριες πρασινες
- Σκορδο, σελινο ,καροτο.
Πλενουμε και βαζουμε τα πιπερια μας στα βαζα βαζοντας πρωτα απο κατω απο το βαζο σελινο ενα κλαδακι ριχνουμε και λιγα καροτα και δυο σκελιδες σκορδο !!
Και το γεμιζουμε καλα με τα πιπερια μας και της ντοματες μας!!
Ετοιμαζουμε την αλμυρα μας:
Σε εναμιση λιτρο νερο ενα φυλτσανακι του καφε ξιδι και 3 κουταλιες σουπας αλατι..
Γεμιζουμε τα βαζα μας με την αλμυρα που ετοιμασαμε μεχρι επανω και σφραγιζουμε καλα τα καπακια τους!!
Καιαιαι!! Περιμενουμε τον χειμωνα να τα ανοιξουμε για μεζεδακια και με οτι αλλο θελουμε....
Καλο χειμωνα και καλοφαγωτα!!
Και το γεμιζουμε καλα με τα πιπερια μας και της ντοματες μας!!
Ετοιμαζουμε την αλμυρα μας:
Σε εναμιση λιτρο νερο ενα φυλτσανακι του καφε ξιδι και 3 κουταλιες σουπας αλατι..
Γεμιζουμε τα βαζα μας με την αλμυρα που ετοιμασαμε μεχρι επανω και σφραγιζουμε καλα τα καπακια τους!!
Καιαιαι!! Περιμενουμε τον χειμωνα να τα ανοιξουμε για μεζεδακια και με οτι αλλο θελουμε....
Καλο χειμωνα και καλοφαγωτα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου