ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η
Katerina Ampatzopoulou
ΥΛΙΚΑ
Κόβουμε τα φύλλα στα 2 και τα βάζουμε μαζί με την βότκα σε ένα βάζο για 2 εβδομάδες.όταν είναι έτοιμο κάνω σε κατσαρολάκι το σιρόπι με την ζάχαρη και το νέρό και αφού εχω σουρώσει την μέντα όταν κρυώσει το σιρόπι τα ανακατεύω και βάζω και το χρώμα.αφήνουμε για τουλάχιστον 1 μήνα σε δροσερό μέρος.
Katerina Ampatzopoulou
ΥΛΙΚΑ
- 1 κούπα φύλλα μέντας πλυμένα και κομμένα
- 700ml βοτκα
- 230 ml νερο
- 300 γραμ.ζάχαρη
- 4 σταγόνες κίτρινο χρώμα ζαχ/κής
- 4 σταγόνες μπλέ χρώμα ζαχ/κής
- (ή 8 σταγόνες πράσινο)
Κόβουμε τα φύλλα στα 2 και τα βάζουμε μαζί με την βότκα σε ένα βάζο για 2 εβδομάδες.όταν είναι έτοιμο κάνω σε κατσαρολάκι το σιρόπι με την ζάχαρη και το νέρό και αφού εχω σουρώσει την μέντα όταν κρυώσει το σιρόπι τα ανακατεύω και βάζω και το χρώμα.αφήνουμε για τουλάχιστον 1 μήνα σε δροσερό μέρος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου