Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ




ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η
Chrisoula Georgalli


  • 300 καρύδα τριμμένη 
  • 1Ζαχαρούχο 
  • 1Κάψουλα βανίλια 
  • 1Σφηνάκι νερό (για να παρουμε οτι εμεινε στο κουτί του ζαχαρούχου) 
  • Λίγα κραμπερι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εγω βαζω ολα τα υλικα στο μιξερ και χτυπαω με τους γαντζους μεχρι να παρω ενα ομοιογενες μιγμα .
Πλαθω μπαλακια και στο κεντρο βαζω ενα κραμπερι και πιεζω με το δαχτυλο,τα βαζω σε ταψι με λαδόκολα και ψηνω στους 180 μεχρι να παρουν ωραίο χρωμα 10'-15'
Αυτή η συνταγή μας δίνει 25 κομμάτια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιου