Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ




Maria Kyrimlidou

ΥΛΙΚΑ



  • 3 φλιτζάνια αλεύρι (φαρίνα). 
  • 1φλ.ζάχαρη. 
  • 1φλ. καρύδια ψιλοκομμένα. 
  • 1 φλ.καρότα τριμμένα. 
  • 1φλ.τριμμένα μήλα
  • 1φλ.του καφέ ελληνικού  κονιάκ. 
  • 4 αυγά. 
  • 1φλ.ελαιόλαδο η καλαμποκέλαιο η Βιτάμ κλασικό με ελιά. 
  • 1 κουταλάκι κοφτό μπεικιν. 
  • 1/2 κ.μ.γαρίφαλο . 
  • 1/2κ.μ κανέλα.χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι. 
Όλα τα υλικά στο μίξερ χτύπημα εκτός απο τα καρότα και τα μήλα,αυτά τα ανακατεύετε ελαφρός στο τέλος.Ψήνουμε σε προθερμασμενο  φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΡΙΟΚΕΣ

500 γρ  κέικ τριμμένο στο μούλτι 200-300 γρ  καρύδια χοντροκοπανισμένα 200 γρ  μαργαρίνη λιωμένη 1 κούπα  (περίπου) σιρόπι από γλυκό κουταλι...