Nikos Stella Gramozis
Υλικα:
- 250gr βουτιρο
- 1 κουπα ζαχαρι
- 1 αυγο
- 1 βανιλια
- 3 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
- και 50gr κακαο για εκεινους που τους αρεσουν με κακαο αλλα θα αφαιρεσω 50 gr αλευρι κ θα βαλαω το κακαο.
Χτυπαω το βουτυρο το οποιο πρεπει να 'ναι σε θερμοκρασια δωματιου με την ζαχαρη καλα κ δυνατα μεχρι να λιωσει η ζαχαρι κ να αφρατεψει το μιγμα
Προσθετω το αυγο κ συνεχιζω το χτυπημα μεχρι να το τραβηξει το μιγμα
Επειτα κοσκινιζω το αλευρι με την βανιλια κ το κακαο,βαζω το γατζο στο mixer κ το ανακατεβω
Η ζυμη θα ειναι μαλακη αλλα ευπλαστη.
Ψηνω στους 180 βαθμους για 15 λεπτα ουτε ενα παραπανω.
Οταν βγουν θα ειναι πολυ μαλακα,ΔΕΝ ειναι αψητα καθως θα κρυωνουν θα γινουν πολυ τραγανα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου