ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΘΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ ΘΑΣΟΥ!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
- 4 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1/2 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΣΟΔΑ 1
- ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΑΛΑΤΙ
- 1ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚ.ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ.ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
- 2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΚΑΝΕΛΑ,
- 1ΚΟΥ.ΓΛΥΚ.ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 4 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΝΕΡΟ
- 3 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΜΕΛΙ ΚΑΛΟ ΘΑΣΙΤΙΚΟ
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΗ ΣΟΔΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 7 ΜΠΑΛΕΣ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΖΑΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΤΑ ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΖΕΣΤΟ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου