Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΡΑΓΛΗ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΘΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ ΘΑΣΟΥ!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ

  • 4 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1/2 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΣΟΔΑ 1 
  • ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΑΛΑΤΙ 
  • 1ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚ.ΖΑΧΑΡΗ
  •  1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ.ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
  •  2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ.ΚΑΝΕΛΑ, 
  • 1ΚΟΥ.ΓΛΥΚ.ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  • 4 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΝΕΡΟ
  • 3 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΖΑΧΑΡΗ 
  • 1 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓ. ΜΕΛΙ ΚΑΛΟ ΘΑΣΙΤΙΚΟ 
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
  • ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΗ ΣΟΔΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 7 ΜΠΑΛΕΣ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΖΑΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΤΑ ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΖΕΣΤΟ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.