Απλή, θρεπτική και γρήγορη.
Υλικά
-5 αυγά
-1 μερίδα χόρτα βρασμένα(ραδίκια η όποια άλλα χόρτα θέλετε )
-1 φλιτζανάκι λάδι
-100 γρ φέτα
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα χόρτα εάν είναι μεγάλα και τα σουρώνουμε καλά από το νερό που τα έχουμε βράσει. Σ΄ενα τηγάνι βάζουμε το λάδι με τα χόρτα,αλάτι πιπέρι και το κύμινο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι, φέτα τριμμένη και κύμινο.Περιχύνουμε τα χόρτα με τα αυγά σε όλο το τηγάνι. Μ΄ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά από πάνω τα χόρτα για να εισχωρήσει μέσα το αυγό.Μόλις ψηθεί το αυγό σβήνουμε την φωτιά και τρίβουμε το τσιράκι μας!!!!
Κόβουμε τα χόρτα εάν είναι μεγάλα και τα σουρώνουμε καλά από το νερό που τα έχουμε βράσει. Σ΄ενα τηγάνι βάζουμε το λάδι με τα χόρτα,αλάτι πιπέρι και το κύμινο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι, φέτα τριμμένη και κύμινο.Περιχύνουμε τα χόρτα με τα αυγά σε όλο το τηγάνι. Μ΄ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά από πάνω τα χόρτα για να εισχωρήσει μέσα το αυγό.Μόλις ψηθεί το αυγό σβήνουμε την φωτιά και τρίβουμε το τσιράκι μας!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου