Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ
- 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ,
- 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ
- 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ,
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ,
- 1/2 ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΔΡΟ Η ΨΙΛΟ .
- ΖΥΜΗ~1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΗΞΕΙ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου