Maria Kyrimlidou
Υλικά
- 4 κούπες αλεύρι φαρίνα
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 12 κ.σ. cranberries
- 2 βανίλιες
- 2 αυγό
- 150 γραμ. βούτυρο λιωμένο
- 2 κούπα γάλα χλιαρό
- ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
Γλάσο
1 κούπα άχνη
2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
Σε ένα μπολ βάζουμε την άχνη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι (μπορεί να θέλει περισσότερο ή λιγότερο χυμό πορτοκαλιού αυτό θα το δείτε εκείνη την στιγμή).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θα χρειαστούμε 2 μπολ, ένα για τα στερεά και ένα για τα υγρά. Έτσι λοιπόν στο ένα βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τη ζάχαρη, τα cranberries και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε καλά.
Στο άλλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το γάλα, το αυγό και το kahlua. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
Έπειτα αδειάζουμε τα υγρά μέσα στα στερεά και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μία αντικολλητική φόρμα αφού προηγουμένως την έχουμε βουτυρώσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου