Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ
για περίπου 8 τεμάχια.
Κλείστε τη βαφλιέρα και αφήστε τη να ζεσταθεί
χτυπάτε το βούτυρο με ζάχαρη
τα αυγά και την κρεμα γάλακτος ώστε να γίνει αφρός ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας και το αλεύρι βάζετε περίπου 2 κουταλιές σούπας ζύμης στη μέση της κάτω επιφάνειας ψησίματος και κλείνετε την βαφλιέρα ψήνετε κάθε βάφλα περίπου 3 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα χρυσό-καφέ τοποθετείτε τις έτοιμες βάφλες σε μια σχάρα γλυκού.
- 200 γρ.βουτυρο
- 200γρ.ζαχαρη
- 4 αυγα
- 150 γρ .κρεμα γάλακτος
- 80 γρ. μικρά κομματάκια σοκολάτας(εγω έβαλα 2 μεγαλες κουταλιές μερεντα)
- 200γρ. αλεύρι
Κλείστε τη βαφλιέρα και αφήστε τη να ζεσταθεί
χτυπάτε το βούτυρο με ζάχαρη
τα αυγά και την κρεμα γάλακτος ώστε να γίνει αφρός ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας και το αλεύρι βάζετε περίπου 2 κουταλιές σούπας ζύμης στη μέση της κάτω επιφάνειας ψησίματος και κλείνετε την βαφλιέρα ψήνετε κάθε βάφλα περίπου 3 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα χρυσό-καφέ τοποθετείτε τις έτοιμες βάφλες σε μια σχάρα γλυκού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου