Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

ΚΕΙΚ (ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΙΤΡΙΝΟ)


Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ




  • 5 αυγα
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού κολοκύθα κίτρινη τριμμένη 
  • 2 φλ.τσ.αλευρι 
  • 2 φλ.τσ.ζαχαρη
  • 1 φλ.τσ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ.τσ. καρύδια ψίχα
  • 1 μπεικιν
  • 1 κουτ.γλ.κανελα
  • 1/2 γαρούφαλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.Ρίχνουμε το λαδι και σιγα σιγα τα υπόλοιπα υλικά
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 40 λεπτά περίπου .