- 200γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 300γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 50 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
- 1 αβγό
- 1 κουταλιά βούτυρο [λιωμένο] + βούτυρο για να αλείψετε το πυρέξ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό [200 γρ] 120 ml γάλα
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αδειάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ που προηγουμένως έχει λαδώσει καλά και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι η πίτα να φουσκώσει και να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου