Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ


Andreas Mamoukaris


Χοιρινό γεμιστό με λάχανο
  • 50 γραμμάρια λάδι
  • 1 Kg λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 κλωναράκια σέλινο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. μπούκοβο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • χυμό απο ένα λεμόνι
  • λίγο ξύδι βαλσάμικο με σύκο
  • 100 γραμμάρια νερό
  • περίπου 1.5 Kg χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλα
  • κλωστή για το δέσιμο
  • 100 γραμμάρια λάδι
  • 200 γραμμάρια λευκό κρασί
  • 500 γραμμάρια νερό 
Υλικά για το πιλάφι
  • αρκετό νερό στην κατσαρόλα
  • 1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο 
  • 1 καρότο
  • 1/2 φλιτζάνι αρακά
  • αλάτι
  • 100 γραμμάρια φρέσκο βούτηρο
Υλικά για την κρέμα
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 κ.σ. κόρν φλάουρ
  • ζωμό που περίσσεψε απο το χοιρινό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ -ΕΔΩ