ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΑΚΙ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ
ΥΛΙΚΑ
Πλένουμε καλά τα συκωτάκια, και τα στραγγίζουμε απο τα πολλά υγρά.
Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Στρώνουμε τις ροδέλες ,το χυμό ντομάτας και ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.
Ακολουθεί η συνταγή...
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, φρέσκα ή κατεψυγμένα
- 150 γρ μοτσαρελα
- 100 γρ ημισκληρο τυρί
- 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας σπιτικιά η απλή
- 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου η 1 σκελίδα
- 3 κ.μ λάδι
- αλάτι,πιπέρι ,ρίγανη
Πλένουμε καλά τα συκωτάκια, και τα στραγγίζουμε απο τα πολλά υγρά.
Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Στρώνουμε τις ροδέλες ,το χυμό ντομάτας και ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.
Ρίχνουμε το λαδάκι μας και βάζουμε το πυρέξ στο προθερμασμενο φούρνο.
Ψήνουμε 40 λεπτά(αυτό το ελέγχετε,μπορεί να χρειαστεί λιγότερα η παραπάνω ) στους 180 βαθμούς .
Βγάζουμε το πυρέξ και τρίβουμε από πάνω τα κασέρια.
Ξανά βάζουμε τα συκωτάκια μας για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν και να κάνουν μια κρούστα χρυσή κρούστα.
Ψήνουμε 40 λεπτά(αυτό το ελέγχετε,μπορεί να χρειαστεί λιγότερα η παραπάνω ) στους 180 βαθμούς .
Βγάζουμε το πυρέξ και τρίβουμε από πάνω τα κασέρια.
Ξανά βάζουμε τα συκωτάκια μας για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν και να κάνουν μια κρούστα χρυσή κρούστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου