Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Κανελόνια-Cannelloni




Andreas Mamoukaris

Υλικά για τον κιμά

  • Λίγο λάδι
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 390 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
  • 100 γραμμάρια κόκκινο κρασί
  • 100 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 1/2 κ.γ. μπαχάρι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. τριμμένο κασέρι (απο τα 230 γραμμάρια)
  • 250 γραμμάρια κανελόνια
  • 1 ποτηράκι νερό βρύσης για το βούτηγμα των κανελονιών

Υλικά για σάλτσα

  • Λίγο λάδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)
  • 300 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την κρέμα γάλακτος

  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά
  • 140 γραμμάρια γάλα πλήρες
  • 1 αβγό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 230 γραμμάρια τριμμένο κασέρι (για το πασπάλισμα)
  • Η εκτέλεση για το πως γίνεται είναι σε μορφή βίντεο ΕΔΩ-You Tube