Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΓΑΡΙΔΟΠΙΛΑΦΟ


ΥΛΙΚΑ


  • 1 κιλό γαρίδες
  • 2 φλιτζάνια τσ. ρύζι
  • 3/4 φλιτζανιού τσ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μέτρια ντομάτα ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσ. άσπρο κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι.
    • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Πλένετε και καθαρίζετε τις γαρίδες.Βάζετε τα κεφάλια με τα φλούδια σε κατσαρόλα και τα βράζετε με 5 φλιτζάνια νερό για 20 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία . Σουρώνετε τον ζωμό από ψηλό τρυπητό και τον βάζετε στην άκρη.Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τις ντομάτες, σβήνετε με το κρασί, αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.Ρίχνετε τις γαρίδες και αφήνετε να σιγοβράσουν 2 -3 λεπτά. Προσθέτετε 5 φλιτζάνια ζωμό από τις γαρίδες και συμπληρώνετε με ένα ακόμα φλιτζάνι νερό. Αφήνετε τον ζωμό να βράσει καλά, τότε ρίχνετε το ρύζι, ανακατεύετε και βράζετε 15 λεπτά περίπου σε υψηλή θερμοκρασία . Τέλος σκεπάζετε την κατσαρόλα με μια βαμβακερή πεσέτα και αφήνετε το ρύζι να «τραβήξει» τα υγρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...