Efi Kotoula
Υλικα
Στρωνουμε τα φυλλα σουρωμενα σε ενα πυρεξ και απο πανω βαζουμε το βιταμ σε κομματια και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν καλα τα φυλλα.
Αραιωνουμε το ζαχαρουχο με 2 κουτακια απο το ζαχαρουχο νερο και το ριχνουμε πανω απο τα φυλλα μας και ψηνουμε για ακομα 30 λεπτα περιπου μεχρι να απορροφηθει ολο το γαλα.
Σερβιρουμε με κανελα και αχνη.
(μπορείτε να ραντισετε με λάδι τα φύλλα όποτε γίνεται πιο ελαφρύ.)
Υλικα
- 1 πακετο φυλλο κρουστας 500γρ
- 1ζαχαρουχο γαλα
- 1 βιταμ 250 γρ
- Αχνη
- Κανελα
Στρωνουμε τα φυλλα σουρωμενα σε ενα πυρεξ και απο πανω βαζουμε το βιταμ σε κομματια και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν καλα τα φυλλα.
Αραιωνουμε το ζαχαρουχο με 2 κουτακια απο το ζαχαρουχο νερο και το ριχνουμε πανω απο τα φυλλα μας και ψηνουμε για ακομα 30 λεπτα περιπου μεχρι να απορροφηθει ολο το γαλα.
Σερβιρουμε με κανελα και αχνη.
(μπορείτε να ραντισετε με λάδι τα φύλλα όποτε γίνεται πιο ελαφρύ.)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου