ΥΛΙΚΑ
- 4 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες(εγώ έβαλα λουκάνικο τύπου χωριάτικο με κοτόπουλο)
- 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
- αλάτι, πιπέρι,ρίγανη
- 3 ποτήρια νερό
- λίγο ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- 500 γρ κριθαράκι
Σε τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε τα λουκάνικα.
Σε μια κατσαρολα ρίχνεται την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι,ρίγανη.
Προσθέτετε τα λουκάνικα,ρίχνετε το κριθαράκι και λίγο νερό.Αφήνουμε να βρασουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι.
Το φαγητό να μην στεγνώσει,να έχει ζουμί(αν χρειαστεί προσθέτετε και άλλο νερό).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου