Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΜΕΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ






ΑΠΙΘΑΝΑ,ΝΟΣΤΙΜΑ,ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!

{δοκιμασμένη συνταγή }
ΥΛΙΚΑ



  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
  • 1/3φλ. τσαγιού μέλι
  • ξύσμα λεμονιού
  • 4 κουταλιές χλιαρό νερό
  • 1 κουταλάκι κοφτό σόδα 
  • 2 1/2 φλιτζάνι αλεύρι

(με αυτην την δοσολογια  βγαινουν 25 μπισκοτακια )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και τα δουλεύετε αρκετά.Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε λεκάνη και προσθέτετε το αλεύρι τμηματικά μέχρι η ζύμη να πλάθεται εύκολα.Την αφήνετε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.
Με ένα κουπατ κάνετε σχέδιο της αρεσκείας σας ή την πλαθετε σε κουλουράκια.Ψήνεται σε μέτριο φούρνο(180C) για 15 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν μετά τα βγάζετε από το ταψί.
Τα μπισκότα ειναι τραγανά, μαστιχωτα.
ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βασιλόπιτα ντουμπάι

Μοιραστείτε το με τους Φ Για το κέικ: 4 μεγάλα αυγά (ή 225γρ) 200γρ ζάχαρη 1 τσιμπια αλάτι 100γρ πραλίνα φυστικιού (χωρίς ζάχαρη) 200γρ βούτ...