- 5-6 μεγαλα καροτα
- 1-2 μεγάλα κρεμμύδια
- αλατι
- 1-2σκ. σκόρδο
- πιπέρι μαύρο
- σουσαμι μια χούφτα
- 1 ποτήρι του ελληνικού καφέ λάδι ελιάς.
- ξίδι.
- ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι να κάψει,ριχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο κομμένο σε ροδέλες .Τα σοτάρουμε μέχρι να κοκκινίσουν.Τρίβουμε τα καρότα στο χοντρό τρίφτη ,τα βάζουμε σε ενα μπολ προσθετουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια ,αλατοπιπερωνουμε ,προσθετουμε το ξυδι και ανακατευουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου