Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗ



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 1 κιλό γάλα
  • 1 φλιτζανι τσαγιού ψιλό σιμιγδάλι
  • 1 φλ.τσ. ζάχαρη
  • βανίλια
  • 50 γρ. βούτυρο
  • Ζάχαρη άχνη,κανέλα για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα να ζεσταθεί σε σιγανή φωτιά,ριχνουμε σιγά ,σιγά το σιμιγδάλι,ανακατευουμε μέχρι να πήξει.Κατευνάζουμε από τη φωτιά και ριχνουμε την βανίλια και το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στην άκρη σκεπασμένη με μια μεμβράνη να μην κάνει κρούστα .
Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας,το αλείφουμε με βούτυρο βάζουμε δεύτερο φύλλο,το αλείφουμε ξανά με βούτυρο και διπλώνουμε τα φύλλα όπως είναι στη μέση βάζουμε 3 - 4 κουταλιές γεμάτες απο την κρέμα μας στη στενόμακρη πλευρά του φύλλου,αφήνοντας περιθώρια δεξιά και αριστερά κλείνουμε τις άκρες καλά και τυλίγουμε σε φάκελο . Βουτυρώνουμε τις άκρες καλά για να κολλησει το φύλλο μας γίνονται 6 με 7 κομματια, τοποθετούμε τις μπουγάτσες στο βουτυρωμένο ταψί της κουζίνας μας τις βουτυρώνουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν απο 25 εως 30 λεπτά. Όταν ψηθούν τις σερβίρουμε ζεστές,κομμένες σε κομματια και πασπαλισμενες με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...