ΥΛΙΚΑ
- 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μονο του
 - 3κ.σ ζάχαρη
 - 1κ.γ. αλάτι
 - 1κουτακι μπυρα
 - 1/4 φλιτζανιού βούτυρο για άλειμμα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αναμειγνυουμε 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με 3 κουτ. σούπας ζάχαρη και ένα κουτάκι μπύρα ανακατευοντας καλά.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα ψωμιού και ψήνουμε στους 180 ω για 30 λεπτά.
Βγάζουμε απο τον φούρνο και αλείφουμε την επιφάνεια του ψωμιού με 1/4 φλιτζανιού βούτυρο λιωμένο και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου