Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ




ΥΛΙΚΑ


  • 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μονο του
  • 3κ.σ ζάχαρη
  • 1κ.γ. αλάτι 
  • 1κουτακι μπυρα  
  • 1/4 φλιτζανιού βούτυρο για άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνυουμε 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με 3 κουτ. σούπας ζάχαρη και ένα κουτάκι μπύρα ανακατευοντας καλά.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα ψωμιού και ψήνουμε στους 180 ω για 30 λεπτά.
Βγάζουμε απο τον φούρνο και αλείφουμε την επιφάνεια του ψωμιού με 1/4 φλιτζανιού βούτυρο λιωμένο και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη.