Αθηνά Γαβρά
ΥΛΙΚΑ
- 1 αυγό και 1 κρόκος
- 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 2-3 κουτ. σούπας
- Άχνη για τη διακόσμηση
- Προθερμενουμε το φούρνο στους 220C.
- Χτυπάμε το αυγό και τον κρόκο μέχρι να αφρατεψουν. Προσθετουμε την καραμέλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί.
- Προσθετουμε το αλεύρι και ανακατευουμε με μια σπάτουλα. Βουτυρώνουμε ενα ταψί για κεκακια η ατομικές θήκες. Ψήνουμε 10-15 λεπτά. Οι άκρες φαίνονται ψημενες ενω το κέντρο κάπως ωμό.
- Περνάμε με μαχαίρι γύρω γύρω στις άκρες και αφαιρούμε όσο είναι ζεστό.
- Σερβίρουμε με άχνη η και παγωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου