ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ
- 500 μλ γάλα
- 3 αυγά
- 1 κ.γ. μπεικιν
- 1 βανίλια.
- 1/2 κ..γ. κανέλα
- 150 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ ζάχαρη (αν θέλετε πιο γλυκές βάλτε και άλλη)
- 500 γρ. περίπου αλεύρι(ο χυλός πρέπει να είναι πιο πηχτός απο τις κρέπες)
- 2 μήλα μεγάλα τριμμένα στο τρίφτη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτοντας σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά εκτός τα μήλα,αυτά τα βάζουμε μέσα στο μείγμα στο τέλος ανακατεύοντας με το κουτάλι ελαφρός.
- Ψήνουμε την κάθε βάφλα περίπου 3 λεπτά έως ότου να πάρει χρώμα χρυσό-καφέ.
- Γαρνίρετε όπως αρέσει στον καθέναν. Εγω έβαλα κανέλα ,μήλα ,μέλι και καρύδια !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου