Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ




 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ 



  • 500 μλ γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 κ.γ. μπεικιν
  • 1 βανίλια.
  • 1/2 κ..γ. κανέλα
  • 150 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 100 γρ ζάχαρη (αν θέλετε πιο γλυκές βάλτε και άλλη)
  • 500 γρ. περίπου αλεύρι(ο χυλός πρέπει να είναι πιο πηχτός απο τις κρέπες)
  • 2 μήλα μεγάλα τριμμένα στο τρίφτη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτοντας σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά εκτός τα μήλα,αυτά τα βάζουμε μέσα στο μείγμα στο τέλος ανακατεύοντας με το κουτάλι ελαφρός.
  2. Ψήνουμε την κάθε βάφλα περίπου 3 λεπτά έως ότου να πάρει χρώμα χρυσό-καφέ.
  3. Γαρνίρετε  όπως αρέσει στον καθέναν. Εγω έβαλα κανέλα ,μήλα ,μέλι και καρύδια !!