Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΕΣ


Aπο τον Andrea Mamoukari και την κ.Eλενη μας!!!

Υλικά για τα Σουτζουκάκια


  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1/2/ κιλό αρνίσιος κιμάς
  • 2 αβγά
  • 2 τριμμένες φέτες απο ψωμί χωρίς την κόρα
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 μεγάλες μπόλιες κια μια μικρή
Για το σερβίρισμα

  • 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι και πάπρικα
  • περίπου 20 πίτες απο s/m
English language

ingredients for the meatballs

  • 1/2 a kilo veal's minced meat
  • 1/2 a kilo sheep's minced meat
  • 2 eggs
  • 2 greated toast slices without the crust
  • 1/2 a bunch of parsley
  • 1 tea spoon cumin
  • 1 tea spoon chilli powder
  • 1 tea spoon sweet paprika
  • 1 Soup spoon oregano
  • 1 tea spoon pepper
  • 2 pinches of salt
  • 1 grated onion
  • 2 garlic cloves
  • 2 big pieces of sheep skin and a small one

For serving
  • 1/2 a kilo drained yoghurt and paprika
  • About 20 pita bread from a s/m

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ -ΕΔΩ