Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΝΟΦΙ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ



ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ.
Η διαφορά αυτής της συνταγής απο την κανονικο μπανοφι, είναι πως εδώ δεν έβαλα ζαχαρούχο 
καραμελωμένο, αλλά το αντικατέστησα με το σιρόπι καραμέλας.
Έτσι,όταν δεν έχετε ώρα να βράσετε  το ζαχαρούχο φτιάχνετε αυτήν την εκδοχή.
  • 250 γρ. μπισκότα Digestive
  • 80 gr. λιωμένο Βιταμ
  • 1 σωληνάριο σιρόπι καραμέλας για παγωτό
  • 2 κουτια μορφατ
  • 2 μπανάνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
Βάλτε τα μπισκότα στο μουλτι .
Λιώστε το Βιταμ και ρίξτε το στα μπισκότα.

Έτοιμο μείγμα μπισκότου  πατάμε με το κουτάλι να καλύψει τον πάτο του μπολακι στο όποιο θα σερβίρετε το γλυκό.
Ρίξτε το σιρόπι καραμέλας απο πάνω.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΕΜΑΣ 
Χτυπήστε την μορφατ στο μίξερ ,αφού αφρατεψει βάλτε το σιρόπι τόσο όσο θέλετε να γίνει γλυκό.
Στρώνουμε την κρέμα στα μπαλάκια (δεν το γεμίζουμε)
 Κόβουμε την μπανάνα σε ροδέλες γεμίζουμε την
 επιφάνεια και συμπληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Διακοσμήστε με το σιρόπι και την μπανάνα!!!
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ωριτσες και ......ορμάμε!!!!!!