Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑ



ΑΠΟ ΤΗΝ

Kalliopi Breska


ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλο φραουλες
  •  700gr ζαχαρη
  • 700ml βοτκα

  1. Πλένουμε καλά τις φράουλες και κόβουμε τα κοτσάνια.
  2. Τις στεγνώνουμε, τις κοβουμε σε κομματια και τις βαζουμε εναλλαξ με τη ζαχαρη σε ενα βαζο. Ριχνουμε και τη βοτκα και φυλαμε το βαζο σε δροσερο και σκοτεινο μερος. 
  3. Ανακινουμε συχνα και μετα απο πεντε μερες σουρωνουμε και έτοιμο.
  4. Το συντηρούμε στο ψυγείο.