ΑΠΟ ΤΗΝ
Kalliopi Breska
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλο φραουλες
- 700gr ζαχαρη
- 700ml βοτκα
- Πλένουμε καλά τις φράουλες και κόβουμε τα κοτσάνια.
- Τις στεγνώνουμε, τις κοβουμε σε κομματια και τις βαζουμε εναλλαξ με τη ζαχαρη σε ενα βαζο. Ριχνουμε και τη βοτκα και φυλαμε το βαζο σε δροσερο και σκοτεινο μερος.
- Ανακινουμε συχνα και μετα απο πεντε μερες σουρωνουμε και έτοιμο.
- Το συντηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου