




ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
Ο ¨ΒΟΣΚΟΣ¨ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!!
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΡΑΚΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑΑΑΑ!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ <ΒΟΣΚΕ>
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!χαχαχαχα
ΥΛΙΚΑ
- 4 μικρά κολοκυθάκια
 - 1 κόκκινη πιπεριά
 - 200 γρ αρακά φρέσκο, πλυμένο
 - 1 κύβο λαχανικών
 - 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
 - αλάτι, πιπέρι
 - 3 κουταλιές σούπας λαδι για σοτάρισμα.
 - 2 ντοματες κομμενες σε ροδελες.
 - κασέρι τριμμενο
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ
- 5-6 πατάτες
 - αλάτι
 - 100 γρ. βούτυρο
 - 100 γρ γάλα
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΥΝΤΑΓΗ-ΕΔΩ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερο.
 - Μόλις μαλακώσει η πατάτα αδειάζουμε το νερό και ριχνουμε το βούτυρο,το γαλα και τα κάνουμε πουρέ.
 
- Σε ένα τηγάνι με λίγο λαδάκι περίπου 3 κουταλιές της σούπας τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια ,το σκόρδο,τα οποία τα έχουμε καθαρίσει και κόψει σε ροδέλες.
 - Ρίχνουμε επίσης μέσα την κόκκινη πιπεριά ,τον αρακά, αλάτι,πιπέρι και τον κύβο λαχανικών.
 - Αφήνουμε στο τηγάνι για10 λεπτά.
 
ΣΤΉΣΙΜΟ
- Σε ενα πυρέξ βάζουμε μια στρώση απο το μείγμα με κολοκύθι που φτιάξαμε πριν.
 - Δεύτερη στρώση τον κιμά.
 - Τρίτη στρώση ντομάτα,κασέρι τριμμενο.
 - Και τέλος απλώνουμε τον πουρέ σε όλη την επιφανεια ομοιόμορφα και ριχνουμε απο πάνω τριμμενο κασέρι.
 - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφανεια.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου