ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
Ο ¨ΒΟΣΚΟΣ¨ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!!
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΡΑΚΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑΑΑΑ!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ <ΒΟΣΚΕ>
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!χαχαχαχα
ΥΛΙΚΑ
- 4 μικρά κολοκυθάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 200 γρ αρακά φρέσκο, πλυμένο
- 1 κύβο λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- 3 κουταλιές σούπας λαδι για σοτάρισμα.
- 2 ντοματες κομμενες σε ροδελες.
- κασέρι τριμμενο
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ
- 5-6 πατάτες
- αλάτι
- 100 γρ. βούτυρο
- 100 γρ γάλα
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΥΝΤΑΓΗ-ΕΔΩ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερο.
- Μόλις μαλακώσει η πατάτα αδειάζουμε το νερό και ριχνουμε το βούτυρο,το γαλα και τα κάνουμε πουρέ.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο λαδάκι περίπου 3 κουταλιές της σούπας τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια ,το σκόρδο,τα οποία τα έχουμε καθαρίσει και κόψει σε ροδέλες.
- Ρίχνουμε επίσης μέσα την κόκκινη πιπεριά ,τον αρακά, αλάτι,πιπέρι και τον κύβο λαχανικών.
- Αφήνουμε στο τηγάνι για10 λεπτά.
ΣΤΉΣΙΜΟ
- Σε ενα πυρέξ βάζουμε μια στρώση απο το μείγμα με κολοκύθι που φτιάξαμε πριν.
- Δεύτερη στρώση τον κιμά.
- Τρίτη στρώση ντομάτα,κασέρι τριμμενο.
- Και τέλος απλώνουμε τον πουρέ σε όλη την επιφανεια ομοιόμορφα και ριχνουμε απο πάνω τριμμενο κασέρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφανεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου