Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ



ΑΠΟ ΤΗΝ
Δήμητρα Γκαϊτατζάκη


Συνταγουλα :
  • 4 πακέτα μπισκότα πτι μπερ με σοκολάτα
  • 1 torre φυτικη
  • 1 ζαχαρουχο
  • 1 μικρο γάλα νουνου
  • Νιφάδες σοκολάτας 1 σακουλακι
  • Βανιλιες 2
  • Πραλινα φουντουκιου ( μερεντα) 

Στρωνεις μια στρώσει μπισκότα με την σοκολάτα προς τα κάτω . Στο μιξερ χτυπάς την τορρε να γίνει σαντιγυ και προσθέτεις ζαχαρουχο και νουνου αφου τα έχεις βάλει μια ώρα στο ψυγείο! Χώρο ζεις στην μέση την κρέμα και στο μισο προσθέτεις μόνο τις νιφάδες και στο άλλο μισο προσθέτεις μερεντα και δοκιμάζετε για την γεύση! Εγώ έβαλα σχεδόν 350 γραμμάρια και προσθέτεις και νιφάδες σοκολάτας! Στρωνεις πάνω απο τα μπισκότα και μετα πάνω απο την κρέμα πάλι μια άρθρωση απο μπισκότα με την σοκολάτα προς τα πάνω! Βάζεις για 1 ώρα στην κατάψυξη και μετα τα βγάζεις για να χάραξε θα τα παγωτινια( σ´αυτο το σημείο εινΑι πιο εύκολο να το κανείς παρα όταν έχουν παγώσει πολυ) ! Μετα βάζεις πάλι στην κατάψυξη και σε τρεις ωριτσες ανάλογα με την κατάψυξη εινΑι έτοιμα!!!!!
Καλη επιτυχία!!!!!