ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ μύδια καθαρισμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 κουτ. σούπας γεμάτη ντοματοπελτέ
- 3 μέτριες πράσινες πιπεριές
- 1 μεγάλη ψιλοκομμένη ντομάτα φρέσκια
- 1 κουτ.γ. γλυκιά πάπρικα
- λιγο αλάτι,πιπέρι,ριγανη
- 100 γρ.φετα
- 1/2 φλητζ. μικρο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο βαθύ τηγάνι ριχνουμε το λαδάκι μας και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές,σκόρδο,ριχνουμε την φρέσκια ντομάτα ,τον πελτέ και τα μπαχαρικά.
- Αφήνουμε να βράσουν όλα για 3 -4 λεπτά στην σιγανή φωτιά.
- Έπειτα ριχνουμε και τα μύδια μας ανακατευοντας τα ελαφρώς.
- Αφήνουμε ολα να πάρουν μια όραση 5 λεπτά. (δεν θέλει δυνατή φωτιά)
- Αν θέλετε την φέτα μπορείτε να την βάλετε μέσα στο τηγάνι ανακατευοντας να πάει παντού ή μέσα στο πιάτο καθώς τα σερβίρετε!!!!
- Αν σας αρέσει καυτερό το σαγανάκι ,μπορείτε να προσθέσετε μισή καυτερή πιπεριά. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου