
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ μύδια καθαρισμένα
 - 1 σκελίδα σκόρδου
 - 1 κουτ. σούπας γεμάτη ντοματοπελτέ
 - 3 μέτριες πράσινες πιπεριές
 - 1 μεγάλη ψιλοκομμένη ντομάτα φρέσκια
 - 1 κουτ.γ. γλυκιά πάπρικα
 - λιγο αλάτι,πιπέρι,ριγανη
 - 100 γρ.φετα
 - 1/2 φλητζ. μικρο λάδι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο βαθύ τηγάνι ριχνουμε το λαδάκι μας και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές,σκόρδο,ριχνουμε την φρέσκια ντομάτα ,τον πελτέ και τα μπαχαρικά.
 - Αφήνουμε να βράσουν όλα για 3 -4 λεπτά στην σιγανή φωτιά.
 - Έπειτα ριχνουμε και τα μύδια μας ανακατευοντας τα ελαφρώς.
 - Αφήνουμε ολα να πάρουν μια όραση 5 λεπτά. (δεν θέλει δυνατή φωτιά)
 - Αν θέλετε την φέτα μπορείτε να την βάλετε μέσα στο τηγάνι ανακατευοντας να πάει παντού ή μέσα στο πιάτο καθώς τα σερβίρετε!!!!
 - Αν σας αρέσει καυτερό το σαγανάκι ,μπορείτε να προσθέσετε μισή καυτερή πιπεριά. Καλή επιτυχία!!!
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου