
ΑΠΟ ΤΗΝ
Yro Zafeiraki
- 5-6 μέτριες πατάτες
 - 6 αυγά
 - 1 φλιτζάνι γάλα
 - 100 γρ. γκούντα
 - 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
 - 3 μέτριες πιπεριές πράσινες
 - λάδι για άλειμμα
 
Σε λαδόκολλα αλείφω λάδι βάζω τις πατάτες σε ροδελες,τις αλείφω με λάδι, αλατίζω ψήνω αέρα στους 200. Χτυπάω σε μπολ 6 αυγά, γάλα ( 1 φλ τσ περίπου) με το μάτι, μόλις ροδίσουν οι πατάτες ρίχνω το μείγμα αυγό και γάλα και ρίχνω λίγο γκούντα, κατσικίσιο τυρί και πιπεριές ,ψήνω στις αντιστάσεις στους 190 μέχρι να είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου