Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Ομελέτα φούρνου με πατάτες



ΑΠΟ ΤΗΝ
Yro Zafeiraki

  • 5-6 μέτριες πατάτες
  • 6 αυγά
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 100 γρ. γκούντα
  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 3 μέτριες πιπεριές πράσινες
  • λάδι για άλειμμα 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λαδόκολλα αλείφω λάδι βάζω τις πατάτες σε ροδελες,τις αλείφω με λάδι, αλατίζω ψήνω αέρα στους 200. Χτυπάω σε μπολ 6 αυγά, γάλα ( 1 φλ τσ περίπου) με το μάτι, μόλις ροδίσουν οι πατάτες ρίχνω το μείγμα αυγό και γάλα και ρίχνω λίγο γκούντα, κατσικίσιο τυρί και πιπεριές ,ψήνω στις αντιστάσεις στους 190 μέχρι να είναι έτοιμη.