ΑΠΟ ΤΗΝ
Yro Zafeiraki
- 5-6 μέτριες πατάτες
- 6 αυγά
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 100 γρ. γκούντα
- 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 3 μέτριες πιπεριές πράσινες
- λάδι για άλειμμα
Σε λαδόκολλα αλείφω λάδι βάζω τις πατάτες σε ροδελες,τις αλείφω με λάδι, αλατίζω ψήνω αέρα στους 200. Χτυπάω σε μπολ 6 αυγά, γάλα ( 1 φλ τσ περίπου) με το μάτι, μόλις ροδίσουν οι πατάτες ρίχνω το μείγμα αυγό και γάλα και ρίχνω λίγο γκούντα, κατσικίσιο τυρί και πιπεριές ,ψήνω στις αντιστάσεις στους 190 μέχρι να είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου