ΥΛΙΚΑ
- 5 αυγά
- 500 γρ. ζαχαρη
- 1/2 φλιτζανι λάδι
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1/2 φλ. νερο
- 2 βανίλιες
- 1 κουτ. γλυκ. σόδα
- 1 μπεικιν ή ένα σφηνάκι ούζο
- ξύσμα απο ενα πορτοκάλι
- 1 κλ. αλεύρι περίπου (η ζύμη να ειναι μαλακιά και να μην κολλάει)
- λαδι για τηγανισμα
Σε ενα μπολ βαζουμε τα αυγα με τη ζαχαρη και τα χτυπαμε, προσθετουμε το λαδι, το γιαουρτι και ολα τα αλλα υλικά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα. Μόλις γίνει η ζύμη εύπλαστη κόβουμε κομματάκια και τα πλάθουμε.
Τα τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου