Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Cheesecake


ΑΠΟ ΤΗΝ

Pashalia Kotsopoulou
ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. digestive
  • 120 γρ. βούτυρο
  • 600 γρ. Φιλαδέλφεια 
  • 60 γρ. άχνη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ. μαρμελάδα κεράσι
  • 2 κ. σ. νερό 
  1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε το βούτυρο κ ανακατεύουμε.
  2. Σε ένα τσέρκι βάζουμε στρώνουμε κ πατάμε καλά το μείγμα του μπισκότου. Το βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Στο μίξερ χτυπάμε το Φιλαδέλφεια μαζί με την άχνη, μετά προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε. 
  4. Ρίχνουμε τη κρέμα πάνω από τη βάση μπισκότου κ ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
  5. Όταν θα έχει κρυώσει στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα (αφού πρώτα τη χτυπήσουμε με το νερό για να γίνει πιο ρευστή).
  6. Ξεφορμάρουμε προσεκτικά κ είναι έτοιμο!