ΑΠΟ ΤΗΝ
Pashalia Kotsopoulou
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. digestive
- 120 γρ. βούτυρο
- 600 γρ. Φιλαδέλφεια
- 60 γρ. άχνη
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 500 γρ. μαρμελάδα κεράσι
- 2 κ. σ. νερό
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε το βούτυρο κ ανακατεύουμε.
- Σε ένα τσέρκι βάζουμε στρώνουμε κ πατάμε καλά το μείγμα του μπισκότου. Το βάζουμε στο ψυγείο.
- Στο μίξερ χτυπάμε το Φιλαδέλφεια μαζί με την άχνη, μετά προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε.
- Ρίχνουμε τη κρέμα πάνω από τη βάση μπισκότου κ ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
- Όταν θα έχει κρυώσει στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα (αφού πρώτα τη χτυπήσουμε με το νερό για να γίνει πιο ρευστή).
- Ξεφορμάρουμε προσεκτικά κ είναι έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου