ΑΠΟ ΤΗΝ
Δήμητρα Γκαϊτατζάκη
Χοιρινά σνιτσελ γεμιστα με ρυζι και πουρε.
Την ποσοτητα την αφήνουμε στην επιλογή σας.Σας δίνουμε ιδέα αξιοποίησης.
Για τα σνιτσελ
Χοιρινά σνιτσελ ανοιγμενα. αλοιφεις με μουσταρδα βάζει μπέικον ένα μπαστούνι γραβιέρα και πιπερια. Τα τυλιγεις σε ρόλο και συγκρατεις με οδοντογλυφιδες .
Τσιγαριζεις σε λαδι. Προσθέτει φρέσκα μανιτάρια αλάτι πιπέρι μια κουταλιά μουστάρδα σκόνη και σβηνεις με λευκό κρασι. Σφραγίζεις για 20 λεπτά στη χύτρα και όταν το ανοίγεις δένεις την σάλτσα με κορν φλάουρ .
Για το ρύζι και τον πουρέ τις κλασικές δοσολογιες!
Για τα σνιτσελ
Χοιρινά σνιτσελ ανοιγμενα. αλοιφεις με μουσταρδα βάζει μπέικον ένα μπαστούνι γραβιέρα και πιπερια. Τα τυλιγεις σε ρόλο και συγκρατεις με οδοντογλυφιδες .
Τσιγαριζεις σε λαδι. Προσθέτει φρέσκα μανιτάρια αλάτι πιπέρι μια κουταλιά μουστάρδα σκόνη και σβηνεις με λευκό κρασι. Σφραγίζεις για 20 λεπτά στη χύτρα και όταν το ανοίγεις δένεις την σάλτσα με κορν φλάουρ .
Για το ρύζι και τον πουρέ τις κλασικές δοσολογιες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου