Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ





Απο την

Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ

  • 5-6 πατάτες καθαρισμένες και βρασμένες σε αλατισμένο νερό
  • μαϊντανό 
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο
  • 1 κονσέρβα 200 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ
  • χυμό απο 1 λεμόνι 
  • 50 γρ. λάδι
  • 1 κουταλιά μουστάρδας
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 /2 κ.γ. κουρκουμα 

Τα υλικά για την σως- τα χτυπάμε με τη ράβδο.
Σε ένα μπολ κόβουμε σε κυβακια την βρασμένη μας πατάτα την ανακατεύουμε με το κρεμμύδι,μαϊντανό ,τη Σως και τα φασόλια.
Τόσα απλά!!!

TIP-Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κόκκινη πιπεριά και αγγουράκι τουρσί.