Από την Μαρία Κυριμλίδου
Υλικα
- 1 κιλό χοιρινό
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά πελτέ
- Μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 σκ.σκόρδου
- 20 περίπου φύλλα μαρουλιου χοντροκομμένα σε λωρίδες.
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
- Προσθέτουμε το βρασμένο χοιρινό κρέας σε κομμάτια,τον πελτε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί με 1 1/2 ποτήρια ζωμό στο οποίο έβρασε το κρέας.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν ένα βράσιμο ολα τα υλικά για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά .
- Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι ή σκέτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου