Απο την
Maria Kyrimlidou ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ
- 500 γρ. χειροποίητα ΝΙΟΚΙ δειτε την συνταγη ΕΔΩ ή αγοραστα
- 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο ή 2 φρέσκα
- μαϊντανό.
- 1 σκ. σκόρδου
- 200 γρ. κασέρι τριμμενο της αρεσκείας σας(ταιριάζει παρμεζάνα ,εγώ έβαλα γκούντα)
- 2 κ. σούπας πελτέ ντομάτας.
- 300 γρ. νερο.
- 50 γρ. βούτυρο
- 6 κουτ. σούπας λαδι
- αλάτι ,πιπερι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με 6 κ.σ. λαδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.(δεν θέλουμε να μαυρίσει)
- Βάζουμε τον πελτέ αλάτι,πιπέρι και 300 μλ. νερό.
- Αφήνουμε για 5 λεπτά να σιγοβράσει η σάλτσα μας.
- Ρίχνουμε τα βρασμένα νιοκι μας ,ανακατευουμε.
- Στο τέλος πριν κλείσουμε το μάτι μας βάζουμε,βούτυρο, μαϊντανό και τριμμενο κασέρι.
- Σερβίρονται ζεστά !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου