

Απο την
Maria Kyrimlidou ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ
- 500 γρ. χειροποίητα ΝΙΟΚΙ δειτε την συνταγη ΕΔΩ ή αγοραστα
 - 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο ή 2 φρέσκα
 - μαϊντανό.
 - 1 σκ. σκόρδου
 - 200 γρ. κασέρι τριμμενο της αρεσκείας σας(ταιριάζει παρμεζάνα ,εγώ έβαλα γκούντα)
 - 2 κ. σούπας πελτέ ντομάτας.
 - 300 γρ. νερο.
 - 50 γρ. βούτυρο
 - 6 κουτ. σούπας λαδι
 - αλάτι ,πιπερι.
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με 6 κ.σ. λαδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.(δεν θέλουμε να μαυρίσει)
 - Βάζουμε τον πελτέ αλάτι,πιπέρι και 300 μλ. νερό.
 - Αφήνουμε για 5 λεπτά να σιγοβράσει η σάλτσα μας.
 - Ρίχνουμε τα βρασμένα νιοκι μας ,ανακατευουμε.
 - Στο τέλος πριν κλείσουμε το μάτι μας βάζουμε,βούτυρο, μαϊντανό και τριμμενο κασέρι.
 - Σερβίρονται ζεστά !!!!
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου