

Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ
- 1 ποτήρι λάδι(όποιο προτιμάτε)
 - 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
 - 1 ποτήρι ζάχαρη
 - ξύσμα ενός πορτοκαλιού
 - 1 κουταλάκι γλυκού σόδα (σκόνη)
 - περίπου 900 γρ.αλεύρι
 - άχνη για πασπάλισμα
 
μαρμελάδα της αρεσκείας σας
ταχίνι ανακατεμένη με λίγο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύουμε το λάδι, το χυμό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τη σόδα.
 - Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή.
 - Χωρίζουμε την ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις γεμίζουμε με την γέμιση της αρεσκείας σας.
 - Ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου