Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ
- 1 ποτήρι λάδι(όποιο προτιμάτε)
- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 1 κουταλάκι γλυκού σόδα (σκόνη)
- περίπου 900 γρ.αλεύρι
- άχνη για πασπάλισμα
μαρμελάδα της αρεσκείας σας
ταχίνι ανακατεμένη με λίγο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύουμε το λάδι, το χυμό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τη σόδα.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις γεμίζουμε με την γέμιση της αρεσκείας σας.
- Ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου