ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ
Σε νερό ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμαράκι για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλίτσες (σε όποιο μέγεθος προτιμάτε )
Ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ.
- 500 αλεύρι
- 60 μλ.ούζο
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 240 μλ .νερό χλιαρό
- 1/2 κουτ. σούπας αλάτι
- Μελι για πασπάλισμα
Σε νερό ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμαράκι για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλίτσες (σε όποιο μέγεθος προτιμάτε )
Ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ.
Και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές (αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και δύο τρεις σταγόνες λάδι στο τηγάνι)
Τρώγονται ζεστά με μέλι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου