Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Τηγανίτες με μέλι



ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
 ΥΛΙΚΑ

  • 500 αλεύρι
  • 60 μλ.ούζο 
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 240 μλ .νερό χλιαρό 
  • 1/2 κουτ. σούπας αλάτι
  • Μελι για πασπάλισμα 
Εκτέλεση
Σε νερό ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμαράκι για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλίτσες (σε όποιο μέγεθος προτιμάτε )
Ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ. 
Και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές (αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και δύο τρεις σταγόνες λάδι στο τηγάνι)
Τρώγονται  ζεστά με μέλι .