ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ φυτική σαντιγί ή γάλα αμυγδάλου.
- 250 γρ. Μαργαρίνη
- 300 γρ ζάχαρη
- 50 γραμμάρια κακάο
- 160 γρ. κουβερτουρα
- 400 γρ. μπισκοτα νηστίσιμα {εδω έβαλα νηστίσιμα κουλουράκια}
- 200 γρ. Αμύγδαλα καβουρδισμένα ή καρύδια (προαιρετικά)
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε κατσαρολάκι λιώνουμε την μαργαρίνη, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αμύγδαλα,μπισκότα και σοκολάτα.
Μόλις πάρουν βράση κατεβάζουμε απο
την φωτιά και ρίχνουμε την σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα μπισκότα.
Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα με λαδόκολλα και αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου