Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ


Από την Μαρία Κυριμλίδου
Αυτήν την συνταγή μου την
 έδωσε η κ.Ευγενεία Καραπατογλου.

Υλικά
  • 250 ml. Χυμό πορτοκάλι.
  • 250 ml.  Σπορέλαιο 
  • 500 gr. Φαρίνα.
  • 180 gr. Ελιές κομμένες ροδέλα.
  • Μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να μην κολλάει στα χέρια συμπληρώνοντας αλεύρι αν χρειαστεί.
Πλάθουμε μικρές μπουκίτσες.
Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς
Μέχρι να κοκκινίσουν.
Περίπου 20 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βασιλόπιτα ντουμπάι

Μοιραστείτε το με τους Φ Για το κέικ: 4 μεγάλα αυγά (ή 225γρ) 200γρ ζάχαρη 1 τσιμπια αλάτι 100γρ πραλίνα φυστικιού (χωρίς ζάχαρη) 200γρ βούτ...