Από την Μαρία Κυριμλίδου
Αυτήν την συνταγή μου την
έδωσε η κ.Ευγενεία Καραπατογλου.
Υλικά
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να μην κολλάει στα χέρια συμπληρώνοντας αλεύρι αν χρειαστεί.
Πλάθουμε μικρές μπουκίτσες.
Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς
Μέχρι να κοκκινίσουν.
Περίπου 20 λεπτά.
Υλικά
- 250 ml. Χυμό πορτοκάλι.
- 250 ml. Σπορέλαιο
- 500 gr. Φαρίνα.
- 180 gr. Ελιές κομμένες ροδέλα.
- Μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να μην κολλάει στα χέρια συμπληρώνοντας αλεύρι αν χρειαστεί.
Πλάθουμε μικρές μπουκίτσες.
Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς
Μέχρι να κοκκινίσουν.
Περίπου 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου