ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
(ΠΙΡΟΣΚΙΔΟΥ)
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ
ΥΛΙΚΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ 3 ΜΠΟΛΑΚΙΑ
Στο ένα βάζουμε το αλεύρι ανακατεμένο με πιπέρι.
Στο δεύτερο αυγό ανακατεμένο με το γάλα.
Στο τρίτο καλαμποκάλευρο ανακατεμε
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ
ΥΛΙΚΑ
- 2 φέτες τυρί πάχος 2 εκκ.(μπορείτε εδώ να προτιμήσετε κατσικίσιο ή όποιο άλλο είδος τυριού σας αρέσει )
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. γάλα
- 100 γρ. σουσαμι
- 50 γρ. καλαμποκάλευρο
- 100 γρ. αλεύρι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ΓΙΑ ΤΗΓΆΝΙΣΜΑ
- 3κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ 3 ΜΠΟΛΑΚΙΑ
Στο ένα βάζουμε το αλεύρι ανακατεμένο με πιπέρι.
Στο δεύτερο αυγό ανακατεμένο με το γάλα.
Στο τρίτο καλαμποκάλευρο ανακατεμε
ένο με το σουσάμι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο τηγάνι ζεσταίνουμε το λαδι.
Βουτάμε την βρεγμένη φέτα στο μπολάκι με το αλεύρι.
Επειτα στο αυγό,ξανά αλεύρι ,ξανά αυγό και στο τέλος στο μείγμα με το σουσάμι.
Σε μέτρια φωτιά την ροδίζουμε απο τις δυο μεριές.
Ανακατεύουμε το μέλι με την μουστάρδα και την περιχύνουμε πάνω στην φέτα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ(ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο τηγάνι ζεσταίνουμε το λαδι.
Βουτάμε την βρεγμένη φέτα στο μπολάκι με το αλεύρι.
Επειτα στο αυγό,ξανά αλεύρι ,ξανά αυγό και στο τέλος στο μείγμα με το σουσάμι.
Σε μέτρια φωτιά την ροδίζουμε απο τις δυο μεριές.
Ανακατεύουμε το μέλι με την μουστάρδα και την περιχύνουμε πάνω στην φέτα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ(ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου